Be Dazzling Specialty Paper

Welkom bij de Crafty Collaborations Sale-a-bration Blog Hop. Vandaag laten we allerlei projecten zien die je kunt maken met de producten die je gratis kunt krijgen tijdens de Sale-a-bration.

Mijn bestelling was nog niet binnen maar gelukkig had ik een velletje Be Dazzling Specialty Paper gekregen van mijn vriendin en kon ik daarmee aan de slag.

Ik heb met de Stitched Rectangles Dies een rechthoek gestanst uit het Be Dazzling Specialty Paper. En met diezelfde stansen heb ik een lijstje gemaakt met Sahara Sand Cardstock.

Met de Pierced Blooms stansen heb ik kerststerren gemaakt. Ik was eerst voor Merry Merlot en Evening Evergreen gegaan maar daar werd het heel donker van. Met verschillende tinten in de bloemen en blaadjes wordt het geheel een stuk levendiger.

Merry Merlot en ik zullen wel nooit vrienden worden. Ik vind het best een mooie kleur maar elke keer als ik hem ergens voor wil gebruiken past hij er toch niet zo goed erbij. Heb jij ook een kleur die je lastig vindt om te gebruiken?

Op deze foto kun je goed zien hoe mooi het papier glinstert. Van zichzelf is het Champagne maar je kunt het ook kleuren met je Stampin’ Blends of een Spritzer met alcohol en een paar druppels van een Refill.

Ik wist niet zo goed wat ik met het Be Dazzling papier moest maar zo vind het toch wel mooi. Morgen kom ik terug met een modernere combinatie. Wil jij ook dit mooie papier hebben? Bestel dan voor €60 en je krijgt het er gratis bij.

Wat leuk dat je een kijkje kwam nemen op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Fijn weekend!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst
  • Stansen: Pierced Blooms, Stitched Rectangles
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Garden Green, Evening Evergreen, Cherry Cobbler, Poppy Parade, Petal Pink, Very Vanilla
  • Speciaal papier: Be Dazzling

Deelnemers

10 gedachten over “Be Dazzling Specialty Paper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.