Butterfly Brilliance

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Wij zijn een wereldwijde groep van Stampin’ Up! Demonstrators die je elke maand nieuwe inspiratie brengen. Vandaag hebben we het thema Dieren en ik ben daarvoor aan de slag gegaan met de Butterfly Brilliance stempel. Deze stempelt in een keer zes vlinders en met de bijbehorende Brilliant Wings stansen kun je die in een keer uitstansen. Super handig!

Ik heb de vlinders gestempeld en ingekleurd met de Stampin’ Blends. Ik heb van elke kleur twee tinten genomen zodat ik meer variatie in intensiteit hebt. Zo heb ik bijvoorbeeld voor de gele vlinder So Saffron en Mango Melody gebruikt en van beiden dan ook de Light en de Dark Blends. Om de vlinders heb ik met Light Gray Granite een lijntje getrokken voor wat extra diepte.

De Happy Birthday tekst komt uit de In Bloom stempelset en die heb ik uitgestanst met een stans uit de Tasteful Labels set.

Voor mijn doen is het een simpele kaart geworden maar ik ben uiteindelijk wel blij met het resultaat. Ik hou van lagen op mijn kaart. En jij? Clean and simple of toch wat ingewikkelder?

Wil je weten wat de andere demonstrators hebben gemaakt? Klik dan op de next button hieronder. Je komt dan uit bij Rachel Macleod. Veel plezier!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Butterfly Brilliance, In Bloom
  • Stansen: Tasteful Labels
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Basic White (Thick), Basic Black
  • Overig: Stampin’ Blends, White Stampin’ Emboss Powder

Deelnemers

7 gedachten over “Butterfly Brilliance”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.