Pinguïnpret bundel

Welkom bij de Technique Tuesday Blog Hop van het Crafty Collaborations team. Vandaag is de techniek Ponsen en ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe Penguin Builder Punch. Ik combineerde hem met de Nederlandse set Pinguïnpret en het super schattige Penguin Playmates DSP dat je kunt uitkiezen bij een bestelling van €60.

Voor de achtergrond heb ik de nieuwe Merry Melody 3D Embossing folder gebruikt. Met deze folder kun je bladmuziek embossen. Ik raad je aan om je papier een beetje nat te maken met een Spritzer want anders scheurt het.

De pinguïn maakte ik met Black Glitter Paper voor een extra feestelijk geheel. De tekst is een woordgrapje. Aan de binnenkant staat “dat is als hou maar dan in de kou”.

Pinguïnpret is een heel veelzijdige set. Er is een tekst voor vriendschap, bedankt, verjaardag en de feestdagen. Je kunt er dus het hele jaar mee vooruit en daar hou ik wel van.

Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Pinguïnpret (Penguin Place)
  • Stansen: Tasteful Labels
  • Pons: Penguin Builder
  • Embossing Folder: Merry Melody 3D
  • Inkt: Just Jade, Soft Seafoam, Misty Moonlight, Fresh Freesia
  • Cardstock: Just Jade, Soft Seafoam, Basic White, Pumpkin Pie
  • Designpapier: Penguin Playmates,
  • Overig papier: Black Glitter

Deelnemers

4 gedachten over “Pinguïnpret bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.