Delicate Dahlias & Watercolor Pencils

Welkom bij de Watercolor Pencils Blog Hop van het Crafty Collaborations Team. Vandaag laten we je allerlei technieken met Watercolor Pencils zien. Met deze aquarelpotloden kun je heel mooi op Kraft papier kleuren en dat heb ik gedaan met de nieuwe Delicate Dahlias Stempelset die je gratis tijdens de Sale-a-bration kunt uitzoeken.

Ik heb gestempeld met VersaMark op Kraft Cardstock en dit vervolgens bewerkt met Gold Stampin’ Emboss Powder.

De bloemen en blaadjes heb ik ingekleurd door aan de buitenkant een wit potlood te gebruiken en aan de binnenkant een gekleurd potlood. Daarna heb ik met een Aqua Painter beide kleuren in elkaar laten overlopen.

Omdat ik de hele achtergrond een beetje saai vond heb ik hem in drie stroken gesneden en opgeplakt met een beetje ruimte er tussen.

Voor de tekst heb ik een stans uit de Tasteful Labels set gebruikt en de stempel komt uit de In Je Eigen Woorden Stempelset die je bij een bestelling vanaf €375 gratis krijgt.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage. Vanavond kom ik nog even terug met een Blog Hop van de Global Stamping Friends. Hop je dan nog even langs?

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Delicate Dahlias, In Je Eigen Woorden
  • Stansen: Tasteful Labels
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Kraft Paper Pack, Old Olive, Rich Razzleberry
  • Lint: Very Vanilla/Gold Pleated Ribbon (uit Boho Indigo Product Medley)
  • Overig: Gold Stampin’ Emboss Powder, Watercolor Pencils Assortiment 1&2, Aqua Painters

Deelnemers

5 gedachten over “Delicate Dahlias & Watercolor Pencils”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.