Nieuwe creatieve kaartenkits

Vind jij het fijn om kaarten te maken die je snel in elkaar kunt zetten? Dan heb ik goed nieuws voor je. Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe creatieve kaartensets te koop.

De eerste set is een nieuwe Paper Pumpkin. In Amerika kun je hier een maandelijks abonnement opnemen maar omdat het vrij prijzig is om ze hierheen te verschepen kan dat helaas hier niet. Gelukkig worden een aantal Paper Pumpkins wereldwijd uitgebracht en de nieuwe Expressions In Color is daar een van. In deze kit zit bijna alles wat je nodig hebt om snel zes kaarten te maken. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is een schaar en een clear block. Normaal zit er in de Paper Pumkin maar één mini stempelkussentje maar in deze zitten er zelfs twee.

De kleuren van deze kit zijn Bumblebee, Evening Evergreen, Fresh Freesia en Polished Pink. Je kunt hem combineren met de Expressions in Inkt Suite want deze heeft dezelfde stijl.

De andere nieuwe creatieve set is de Christmas Whimsy kit. Hiermee maak je snel acht kerstkaarten. Ook deze kit bevat weer alles wat je nodig hebt behalve een schaar.

Wil je deze kits bestellen? Stuur me dan even een berichtje. Als je je bestelling aanvult tot €60 mag je ook nog een gratis product uit de Sale-a-bration bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.