Kadoosjes voor mijn teamleden

Afgelopen vrijdag had ik eindelijk weer een live knutseldag met mijn team. Natuurlijk horen daar kadootjes bij. Ik maakte Tag Topper Treat Boxes met de Scalloped Tag Topper pons naar een idee van The Paper Pixie. Deze pons is niet meer verkrijgbaar maar de Fancy Tag Topper pons lijkt er heel erg op.

De bodem van de doosjes is 2” x 2”. Precies groot genoeg voor een klein chocolaatje of een waxinelichtje.

De doosjes heb ik versierd met het Flower & Field DSP uit de sale-a-bration van begin dit jaar.

De bloemetjes zijn gemaakt met de Pierced Blooms stansen. het labeltje komt uit de oude Bouquet Bunch stansen set.

Mijn teamleden kwamen niet met lege handen. Ina maakte zowel een kaartje als het houdertje. Creamade stanste een heleboel knoopjes om een schuddoosje te maken. José was helaas niet fit maar kwam nog wel even een doosje met een super schattig konijntje brengen. Het leuke doosje met de kabouter is van Eljo.

Het was een super gezellige dag. We hebben met elkaars nieuwe spullen geknutseld. Zo kun je nog eens iets anders maken zonder dat je het meteen zelf moet aanschaffen. Ina nam een super lekkere zelfgebakken amandeltaart mee en ik had voor een lekkere lunch gezorgd. Al met al een hele geslaagde dag die we hopelijk snel kunnen herhalen.

Wil jij ook gezellig met ons mee knutselen? Stap dan in bij Stampin’ Up! en wordt lid van mijn team. Deze maand is er een heel voordelige actie. Je kunt nu het startpakket aanschaffen voor €100 in plaats van €129. Je stelt dit pakket zelf samen door voor maximaal €175 aan producten te kiezen. Je bent niet verplicht om bij Stampin’ Up! te blijven. Je kunt instappen voor dit pakket en daarna meteen weer uitstappen. Of natuurlijk genieten van de korting van 20%. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Boeket vol goede wensen (Beautiful Bouquet)
  • Stansen: Pierced Blooms, Bouquet Bunch
  • Pons: Scalloped Tag Topper
  • Cardstock: Cherry Cobbler, Granny Apple Green, Shaded Spruce, Flirty Flamingo, Basic White
  • Designpapier: Flower & Field DSP
  • Lint: Polka Dot Tulle
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.