Kerstkaarten met veel sterren

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop. Wij zijn een wereldwijde groep van Stampin’ Up! demonstrators die je elke maand inspiratie voor kerstkaarten brengt. Doe gezellig met ons mee en maak elke maand een paar kerstkaarten. Zo heb je geen stress in december en alle tijd om er een persoonlijke boodschap in de schrijven.

Ik ben deze maand aan de slag gegaan met de Sparkle of the Season stempelset en bijbehorende Seasonal Swirl stansen. En ik heb een roze en een blauwe variant gemaakt. Door de drie stempeltjes op het sterretjes stempeltje allemaal een andere kleur te geven krijg je een afwisselende achtergrond. Dit is goed te doen als je het stempeltje steeds een stukje draait en aan de rand van je inktkussen beïnkt.

Bij het roze/oranje/gele kaartje heb ik gekozen voor gouden sterrenswirls. Door er twee op elkaar te leggen krijg je een wat voller geheel.

Bij het blauw/groene kaartje vond ik zilver mooier passen. De tekst komt uit de Knusse Kerst stempelset van een paar jaar terug. Je zou ook een gefeliciteerd tekst kunnen gebruiken. Dan heb je een verjaardagskaart.

Ik snap niet dat ik zo heb lopen twijfelen over deze bundel. Ik heb deze het meest gebruikt van alle sets uit de July-December Mini die ik heb aangeschaft.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartjes vind. Ik wordt helemaal blij van deze felle kleuren maar je kunt natuurlijk ook een traditionelere combinatie maken met de Red & Green Foil Sheets.

Wil je nog meer kerstinspiratie? Hop dan naar de andere deelnemers hieronder in de lijst. Door op de next button te klikken kom je uit bij Jacui Lawence. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Sparkle of the Season, Knusse Kerst (Itty Bitty Christmas)
  • Stansen: Seasonal Swirls
  • Inkt: Melon Mambo, Pumpkin Pie, Mango Melody, Granny Apple Green, Bermuda Bay, Night of Navy, VersaMark
  • Cardstock: Mango Melody, Melon Mambo, Granny Apple Green, Night of Navy, Basic White
  • Glitter Papier: Gold, Silver
  • Folie: Gold, Silver
  • Metallic garen: Gold , Silver

Deelnemers

6 gedachten over “Kerstkaarten met veel sterren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.