Gefeliciteerd met je zwemdiploma

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de Stampin’ Dreams Blog Hop. Vandaag hebben we als thema Furry Friends. Nu heb ik geen stempels met honden of katten in mijn verzameling dus ik moest even nadenken wat ik ging doen. Ik heb wel de Awesome Otters stempelset uit de Sale-a-bration en otters zijn ook harig.

Met de grote stans uit de Sea stansenset heb ik de voorgrond gemaakt. De tekst komt uit de Speciale Momenten stempelset uit de Sale-a-bration en ik heb hem uitgestanst met het rechthoekige venster uit de Give it a Whirl stansenset.

De otter heb ik op het Simply Marbleous DSP gestempeld en vervolgens met Stampin’ Blends ingekleurd. Zijn buik is een beetje blauw omdat het papier daar er nog een beetje doorheen schijnt.

Ongepland is het zo een leuk kaartje geworden voor iemand die mag afzwemmen. Nog meer Furry Friends inspiratie kun je vinden bij de andere deelnemers in de lijst hieronder. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Awesome Otters, Speciale Momenten (Special Moments)
  • Stansen: Sea, Give it a Whirl
  • Inkt: Tuxedo Black Memento, VersaMark
  • Stampin’ Blends: Balmy Blue, Crumb Cake, Soft Suede
  • Cardstock: Basic White Thick, Dapper Denim
  • Designpapier: Simply Marbleous

7 gedachten over “Gefeliciteerd met je zwemdiploma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.