Fijne feestdagen met Stitched Stars

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop. Wij geven je elke maand inspiratie om alvast aan je kerstkaarten te beginnen. Deze maand heb ik het Abstract Beauty Specialty DSP gecombineerd met de Stitched Star stansen.

Dit Misty Moonlight vel met goudfolie opdruk deed me denken aan een sterrenhemel dus de combinatie met de Stitched Stars stansen was snel gemaakt.

Onder het DSP heb ik een mat van goudfolie gebruikt. Ook de de swirl en de sterren zijn uit goudfolie gestanst.

De tekst komt uit de Fantastische Feestdagen stempelset en heb ik met Misty Moonlight inkt op Basic White cardstock gestempeld en vervolgens uitgeknipt.

Ik hoop dat ik je weer nieuwe inspiratie heb gegeven voor je kerstkaarten en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Annette Elias van De Kijkkast.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Fantastische Feestdagen
  • Stansen: Stitched Stars
  • Inkt: Misty Moonlight
  • Cardstock: Blushing Bride, Basic White
  • Designpapier: Abstract Beauty
  • Overig: Gold Foil Sheets

Deelnemers

5 gedachten over “Fijne feestdagen met Stitched Stars”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.