Theezakjeshouders voor TragePost

Ik doe mee met TragePost. Hierbij stuur je elke week een kaartje naar een onbekende bij je in de buurt. Zo doe je leuke contacten op en leer je je wijk kennen. Afgelopen week hadden we een bijeenkomst en natuurlijk heb ik daarvoor iets leuks gemaakt.

Ik heb van het Simply Marbleous DSP uit de sale-a-bration houdertjes voor theezakjes gevouwen. Ik ben vergeten om een foto van de achterkant te maken maar in de beschrijving van Brenda Quintana kun je die wel zien.

Je maakt eigenlijk een happertje en waar je normaal je vingers instopt doe je nu een theezakje.

De voorkant heb ik versiert met een Swirly Frames stans en uitgeponste bloemen. De hartjes van de bloemen stempelde ik met de In Bloom stempelset.

Dit zijn de kaarten die ik tot nu toe heb gekregen. Heel leuk om te zien hoe iedereen er mee bezig. De een schrijft hele verhalen op een gekocht kaartje, de ander leeft zich helemaal uit in het maken van de kaart en een derde maakt weer mooie enveloppen. Het is echt elke week een feestje in de brievenbus!

Wil je ook een keer meedoen met TragePost? Er zijn ook groepen in andere plaatsen en er is zelfs een landelijke groep. Meld je hier aan voor de TragePost-nieuwsbrief, dan zie je vanzelf of er een groep in je buurt start.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: In je eigen woorden, In Bloom
  • Stansen: Swirly Frames
  • Ponsen: Small Bloom, Itty Bitty Accents Punch Pack
  • Inkt: Blushing Bride, Flirty Flamingo, Pool Party, Coastal Cabana, Highland Heather, Gorgeous Grape, Balmy Blue, Misty Moonlight, So Saffron, Bumblebee
  • Cardstock: Blushing Bride, Flirty Flamingo, Pool Party, Coastal Cabana, Highland Heather, Gorgeous Grape, Balmy Blue, Misty Moonlight, So Saffron, Bumblebee, Basic White
  • Designpapier: Simply Marbleous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.