Liefde & geluk voor altijd

Vandaag zijn mijn ouders 44 jaar getrouwd en dat is wel een luxe kaart waard. Ik ging aan de slag met het supermooie Expressions in Ink Specialty DSP en de bijpassende Artistic Dies. Ik maakte er eerder al dit kaartje mee.

Ik heb een stuk DSP geplakt op een mat van Granny Apple Green en een dubbele kaart van Shaded Spruce. Ik vind dit echt een super mooie combinatie met dit DSP.

De bloemen en blaadjes heb ik gestanst uit het Gold Metalic Specialty Paper. Dit papier heeft een bewerkte toplaag en ziet er super luxe uit. Ik heb de stans zo geplakt dat de bloemen in het DSP onder de bloemen in het uitgestanste gedeelte vallen.

De bijpassende tekst vond ik in de Natuurlijk voor Altijd stempelset. Ik stempelde hem met Shaded Spruce op Basic White en knipte het geheel uit met mijn Paper Snips. Nog een paar sequins uit het Expressions in Ink Ephemera Pack maken het helemaal af.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Natuurlijk voor Altijd (Forever Fern)
  • Stansen: Artistic
  • Inkt: Shaded Spruce
  • Cardstock: Granny Apple Green, Shaded Spruce, Basic White
  • Designpapier: Expressions in Ink
  • Overig: Expressions in Ink Ephemera Pack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.