Rudolf the red nose penguin

Vandaag een kerstkaart met de Pinguïnpret bundel. Gelukkig is deze bundel weer teruggekeerd in de nieuwe Juli-December Mini Catalogus want hij is super leuk en heel veelzijdig. Ik kopieerde een layout die ik bij deze kaart ook al heb gebruikt.

TGIF Challenges hebben deze week een Christmas in July uitdaging dus dat komt goed van pas bij mijn voornemen om de hele maand kerstkaarten te maken.

Voor de achtergrond gebruikte ik de Adorning Designs Decorative Masks uit de najaarsfolder van vorig jaar. Ik bracht de inkt aan met Blending Brushes.

Achter de tag plakte ik een Wonderful Snowflake en aan de bovenkant maakte ik White Glittered Organdy lint vast.

Voor een extra feestelijke pinguïn gebruikte ik het Black Glitter Paper. Het rendier gewei stempelde ik op een stukje Cinnemon Cider cardstock en knipte ik uit met mijn Paper Snips.

En ben je de hitte van gisteren weer een beetje te boven gekomen? Ik kon het nog net uithouden hier op zolder met de ventilator aan maar ik ben blij dat het weer wat koeler wordt. Geniet van het zomerse weer!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Knusse Kerst, Pinguïnpret
  • Stansen: Tasteful Labels, Tailor Made Tags
  • Pons: Penguin Builder
  • Inkt: Balmy Blue, Night of Navy, Gorgeous Grape, Cinnamon Cider, Real Red
  • Cardstock: Basic White, Highland Heather, Night of Navy, Cinnamon Cider, Pumpkin Pie
  • Overig: Black Glitter Paper, White Glittered Organdy Ribbon, Wonderful Snowflakes, Blending Brushes, Adorning Designs Decorative Masks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.