Geweldig goed gedaan!

Vandaag hebben mijn man en schoonzusje de Vierdaagse van Nijmegen uitgelopen. Ondanks dat de eerste dag niet doorging is 3 x 50 km ook een hele prestatie en zeker een kadootje waard.

Ik wilde een chocoladereep versieren en ik had bedacht dat the Rainbow of Hapiness en de Geweldig Samen stempelset wel een leuke combinatie zouden zijn maar verder had ik eigenlijk geen inspiratie. Dus ben ik maar gewoon in het wilde weg gaan stempelen.

Ik ben begonnen met de regenbogen. De kleuren hiervoor keek ik af van het Sunshine & Rainbows DSP. Bij de regenbogen vond ik Starry Sky goed passen dus dat heb ik gebruikt voor de wikkel.

De grote tekst stempelde ik op Orchid Oasis en voor de kleine tekst gebruikte ik Starry Sky. De teksten kwamen niet zo mooi uit met alleen de regenboog dus voegde ik nog wat wolken toe. Deze kun je met de Cloud pons uit het DSP ponsen.

Het geheel kon nog wel wat bling gebruiken. Daarom voegde ik een Be Dazzling rechthoek en Just Jade & Gold Braided Ribbon toe.

Het had even wat voeten in de aarde maar zo vind ik het wel hele leuke kadootjes geworden. Heb jij altijd vooraf een hele layout uitgedacht of ga je ook zo te werk als ik hier heb gedaan?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Rainbow of Happiness , Geweldig Samen (Amazing Phrasing)
  • Stansen: Scalloped Contours
  • Pons: Cloud
  • Inkt: VersaMark, Bermuda Bay, Pool Party, Mango Melody, Petal Pink, Magenta Madness, Starry Sky
  • Cardstock: Orchid Oasis, Starry Sky, Basic White
  • Designpapier: Sunshine & Rainbows, Be Dazzling Specialty Paper
  • Overig: Just Jade & Gold Braided Ribbon, White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.