Sweets & Treats

Vorig jaar had ik een vel vol met Sweets & Treats gestempeld maar ik had er nog steeds niks mee gedaan. Omdat ik deze maand zoveel mogelijk kerstkaarten probeer te maken heb ik van de week heerlijk aan de keukentafel zitten kleuren. Ik vind deze afdrukken ook super leuk passen bij het Celebrate Everything DSP en dat heb ik dan ook voor de eerste twee kaarten gebruikt.

Voor dit kaartje heb ik me laten inspireren door een uitdaging van Freshly Made Sketches. Voor het lekkers heb ik de kleuren Crumb Cake, Granny Apple Green, Real Red, Daffodil Delight en Pool Party gebrukt. De cirkels zijn met de Stylish Shapes Dies uit het Celebrate Everything DSP gestanst.

Ook bij dit kaartje heb ik het Celebrate Everything DSP gebruikt. Ik heb met de Stitched Rectangles Dies rechthoeken uitgestanst en deze een beetje scheef opgeplakt. Voor de treats heb ik Poppy Parade, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Shaded Spruce en Pool Party gebruikt.

Het laatste kaartje is in iets klassiekere kleuren ingekleurd. Ik heb de kleuren Cherry Cobbler, Daffodil Delight, Old Olive, Pool Party, Old Olive en Smoky Slate gebruikt. Op de achtergrond zit een stukje Plaid Tidings DSP.

Zo dat zijn weer drie kerstkaarten voor mijn voorraad. Ik denk dat ik inmiddels wel over de helft ben van wat ik nodig heb. Het schiet dus al lekker op!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Sweets & Treats, Knusse Kerst
  • Stansen: Stitched Shapes, Stitched Rectangles, Stylish Shapes
  • Inkt: Tuxedo Black Memento, VersaMark
  • Blends
  • Cardstock: Basic White, Poppy Parade, Granny Apple Green, Shaded Spruce, Cherry Cobbler, Old Olive, Crushed Curry
  • Designpapier: Celebrate Everything, Plaid Tidings
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder

1 een gedachte over “Sweets & Treats”

  1. I love your bright and cheerful cards!! Your stamped Sweets & Treats from last year worked out perfectly! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.