Een ijscoupe met Frozen Treats stansen

Stamping Inkspirations Blog Hop

Welkom bij de Stamping Inkspirations Blog Hop. Wij brengen je elke maand nieuwe inspiratie met Stampin’ Up! producten. Deze keer is het thema Blenden. Ik ben zo blij dat Stampin’ Up! Blending Brushes in het assortiment heeft opgenomen. Die zijn echt super fijn om een mooie achtergrond te maken.

Ik heb een sketch van Stampin’ Up! Only Challenges gebruikt ter inspiratie. Dit kaartje is voor de verjaardag van mijn man en omdat hij dol is op ijs heb ik de Frozen Treats stansen weer eens uit de kast gehaald.

Ik heb hier het Irresistibly Yours Specialty DSP uit de Sale-a-bration van 2015 gebruikt. Ja wie wat bewaard die heeft wat :). Dit papier heeft een clear embossing patroon waar je de inkt zo weer vanaf veegt met een doekje. Zo blijven deze delen van het papier wit. Ik heb de kleuren Parakeet Party, Orchid Oasis en Starry Sky met mijn Blending Brushes geblend.

Ik heb de coupe met de Frozen Treats stansen gemaakt. Het schaaltje heb ik een paar keer bewerkt met VersaMark en Clear Stampin’ Emboss Powder. Zo krijgt het een glimmende uitstraling.

Ben je benieuwd hoe je nog meer kunt blenden? Hop dat met ons mee en kijk wat de andere deelnemers hebben gedaan. Veel plezier!

Groetjes Marieke
stamping inkspirations next blog

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stansen: Frozen Treats, Stitched Rectangles
  • Inkt: VersaMark, Parakeet Party, Orchid Oasis, Starry Sky
  • Stampin’ Write Marker: Early Espresso
  • Cardstock: Basic White, Sweet Sorbet, Orchid Oasis, Parakeet Party, Starry Sky
  • Designpapier: Irresistibly Yours
  • Lint: Lemon Lime Twist Ombre

4 gedachten over “Een ijscoupe met Frozen Treats stansen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.