Perfect Pomegranate

Als je tijdens de Sale-a-bration voor €375 of meer besteld krijg je de Perfect Pomegranate stempelset kado. Met deze set maak je snel een paar leuke kaarten.

Voor deze kaart heb ik het simpel gehouden. Ik heb eerst de tak gestempeld, daarna de granaatappels en als laatste de lichtere blaadjes. Een tekst en wat linnendraad erbij en het kaartje is klaar.

Bij deze kaart heb ik wat meer lagen gebruikt. Ik heb een rechthoek uitgestanst met de Stitched Rectangles stansen en vervolgens hier de tak en de blaadjes op gestempeld. De granaat appels heb ik op een apart stuk gestempeld en uitgeknipt. Op de Garden Green achtergrond heb ik wat pitten gestempeld. Het tekstje is met Goud embossingpoeder bewerkt maar dat is niet zo goed te zien op deze foto.

Hier zie je hoe mooi gedetailleerd deze stempels zijn. De pitjes in de halve granaatappel stempel je met een andere stempel er bovenop maar de schaduwen zitten in de stempel zelf.

Bij dit soort stempels is het belangrijk dat je inktkussens niet te nat zijn. Mocht dat het geval zijn dan kun je met een lepel de inkt naar beneden wrijven en daarna stempelen. Als je het inktkussen weer opbergt verdeelt de inkt zich vanzelf weer en verlies je geen inkt.

Wil jij deze set of een ander sale-a-bration artikel verdienen? De actie loopt tot en met 31 augustus. Je kunt een bestelling bij mij plaatsen of zelf shoppen in de online store.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Perfect Pomegranate, In je eigen woorden, Recht uit het hart
  • Stansen: Stitched Rectangles
  • Inkt: Granny Apple Green, Garden Green, Poppy Parade, VersaMark
  • Cardstock: Granny Apple Green, Garden Green, Basic White
  • Overig: Linnen Thread, Gold Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.