Wonderful world

Nog een kaartje met Sale-a-bration producten. Dit keer heb ik voor de Wonderful World bundel gekozen en ik heb een kaartje van mezelf gecased.

Ik heb de stempel met Sahara Sand inkt 1x afgestempeld op kladpapier en daarna op Basic White gestempeld. Als je daarna de afdruk met Stampin’ Blends inkleurt zie je niets meer van de lijnen.

Voor de bloemen heb ik voor het hartje Starry Sky gebruikt en voor de rest Orchid Oasis. Door meerdere tinten te nemen krijg je meer diepte in je kleurwerk.

Voor wat bling heb ik Rhinestone Basic Jewels gebruikt. Deze ze zijn echt super handig om je kaart mee op te fleuren en met je Stampin’ Blends kun je ze ook nog eens alle kleuren van de regenboog kleuren.

Wil je ook nog wat Sale-a-bration producten verdienen? Bestel dan snel want de actie loopt nog tot en met woensdag 31 augustus. Wist je dat je tegenwoordig in de webshop ook met iDeal kunt betalen? Je bestelling wordt dan gewoon bij je thuis bezorgd. Wil je iets bij mij meebestellen? Geef dat dan vandaag nog door. Ik ga woensdagochtend nog een verzamelbestelling de deur uit doen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Wonderful World, Recht uit het Hart
  • Stansen: Scalloped Contours, Sending, Seasonal Labels
  • Inkt: Sahara Sand, VersaMark
  • Stampin’ Blends: Starry Sky, Orchid Oasis, Mossy Meadow, Old Olive
  • Cardstock: Basic White, Daffodil Delight, Orchid Oasis
  • Overig: Crushed Curry Baker’s Twine, Rhinestone Basic Jewels, White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.