Heavenly Hollyhocks in de 2022-2024 In Colors

Van de week was mijn knutselmaatje jarig en die verdiende wel een kaartje. Ik wilde al een tijdje iets met de Heavenly Hollyhocks bundel maken dus ik ging daarmee aan de slag.

Ik combineerde de bundel met de TGIF challenge van deze week: de 2022-2024 In Colors. Ik ben helemaal verliefd op deze combinaties dus dat kwam goed uit. Ik heb de layout van het kaartje gecased uit de jaarcatalogus.

Met deze bundel kun je een collage van 3 bloemen of van een enkele bloem maken. Hier heb ik voor de 3 bloemen gekozen. Ik heb eerst de twee lagen uit Basic White Cardstock gestanst. De onderste heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends. Zo kun je de verschillende bloemen en takjes andere kleuren geven. Daarna heb ik de bovenste laag erop geplakt.

De Orchid Oasis bloemen heb ik met behulp van de Stamparatus op de onderste laag gestempeld. Hiervoor heb ik de gestanste bloemen goed neer gelegd op de onderlaag, de stempel erboven opgelegd en met de plaat van de Stamparatus opgenomen. Vervolgens heb ik de gestanste bloemen weggehaald en de bloemen gestempeld. Zo krijg je de bloemen waar je ze hebben wilt.

Ik wordt helemaal blij van dit kaartje en mijn vriendin gelukkig ook. Wil jij ook zo’n leuk kaartje maken? Dat kan in de workshop morgenavond. Er zijn nog plekjes vrij. Schuif jij gezellig aan?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Heavenly Hollyhocks, Voorjaarswensen
  • Stansen: Layering Hollyhocks
  • Inkt: Orchid Oasis, Sweet Sorbet
  • Stampin’ Blends: Parakeet Party, Tahitian Tide, Starry Sky
  • Cardstock: Basic White, Sweet Sorbet
  • Designpapier: Tea Boutique
  • Overig: 2022-2024 In Color Matte Decorative Dots

2 gedachten over “Heavenly Hollyhocks in de 2022-2024 In Colors”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.