Kaart met bloemenkindje

Ik doe al een tijdje mee met Trage Post en deze keer hebben we een hele speciale editie. Vanwege het 900 jarig bestaan van de stad Utrecht sturen we met honderd mensen de komende weken 900 kaarten. Mijn eerste kaart ging naar iemand die houdt van Cicely Mary Barker, de illustratrice van de bloemenkinderen. Nu heb ik daar geen stempels van maar met de Catching Butterflies stempelset kom ik wel een heel eind.

Het meisje heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends en daarna uitgeknipt. Het designpapier met de paarse bloemen komt uit het Tea Boutique DSP.

De Brushed Brass Butterflies heb ik zo opgeplakt dat het lijkt alsof het meisje ze aan het vangen is.

Ik vind het een heel leuk kaartje geworden. Ik hoop dat de ontvanger dat ook vindt maar het duurt nog even voordat ik een kaartje van haar terug krijg. Dat heb je zo met Trage Post :).

Ik had deze stempelset al eerder gebruikt bij dit kaartje. Zo zie je dat je met een ander DSP en andere kleuren gelijk een hele andere uitstraling krijgt. Dat vind ik zo leuk dat je met dezelfde stempelset zoveel kanten op kunt. Maak jij je eigen kaart wel eens na in hele andere kleuren?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Catching Butterflies
  • Stansen: Stitched So Sweetly, Scalloped Contours
  • Inkt: Basic Gray
  • Stampin’ Blends: Orchid Oasis, Fresh Freesia, So Saffron, Daffodil Delight, Petal Pink, Pink Pirouette
  • Cardstock: Basic White, Fresh Freesia, Granny Apple Green
  • Designpapier: Tea Boutique
  • Overig: Brushed Brass Butterflies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.