Aanbiedingen in oktober

Een nieuwe maand met veel leuke aanbiedingen. Er komen twee nieuwe kits, morgen (4 oktober) is er gratis verzending bij een bestelling vanaf €75 en er is weer een fantastische instapactie. Ik zet het hieronder even allemaal voor je op een rijtje.

Organizer voor verjaardagskaarten

Ben jij altijd te laat met het versturen van verjaardagskaarten? Dan is deze kit echt iets voor jou. In de planner kun je per maand je verjaardagen opschrijven en de kaarten die je al gemaakt hebt opbergen. Bij deze kit krijg je genoeg materialen voor 12 kaarten. De teksten zijn al uitgeprint dus daar kan niks meer mis mee gaan. En de plakmiddelen zijn inbegrepen. Kortom een volledige set waar je niks maar aan toe hoeft te voegen.

Kerstlabels en cadeaukaarthouders

Vind je het leuk op zelf gemaakte labels aan je kerstcadeaus te hangen? Dan is deze kit echt iets voor jou. Je vind genoeg materialen voor 9 labels en 9 cadeaukaarthouders (3x 3 designs). De kit bevat ook een mini inktkussentje en een blok op je stempels op de plakken dus je kunt gelijk aan de slag.

Gratis verzending

Vul bij de gastvrouwcode CDSSXJ6A in. Je krijgt dan een cadeautje van mij. Bestel je voor meer dan €200? Gebruik deze code dan niet want dan krijg je zelf de rewards.

Instapactie

Heb je nog een hele lange verlanglijst? Dan is dit het moment om in te stappen bij Stampin’ Up! Je mag deze maand namelijk voor €207 (ipv €175) producten uitzoeken in je startpakket en je hoeft er maar €129 voor te betalen. Je pakket wordt gratis naar je thuis gestuurd.

Als je eenmaal bent ingestapt kun je zelf je Stampin’ Up! producten bestellen met korting. Ook kun je dan producten verkopen aan anderen maar dat hoeft helemaal niet. Je zit nergens aan vast en wordt nergens toe verplicht.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op en ik leg het je graag allemaal uit.

Fijne dag!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.