Schattige kabouters

Welkom bij de maandelijkse Stampin’ for Christmas blog hop. Wij brengen je iedere maand inspiratie voor kerstkaarten zodat je zonder stress de feestdagen doorkomt. Vorige week heb ik lekker geknutseld met een paar vriendinnen en eentje had de Storybook Gnomes Suite met de super schattige kabouters en ik kon het niet laten om daar een kaartje mee te maken.

Voor de achtergrond gebruikte ik stukjes Storybook Gnomes DSP met sneeuwvlokken. De paddenstoel en de kabouters stanste ik met de Gnomes stansen ook uit het DSP.

De tekst komt uit de Kindest Gnomes stempelset en ik heb hem uitgestanst met een banner stans uit de Stylish Shapes stansen.

Hier nogmaals de schattige kabouters. Het DSP is erg handig als je snel een kaartje wilt maken en geen zin hebt om te kleuren maar met de stempelset kun je ook je eigen kabouters en paddenstoel inkleuren.

Nog een maand en dan is het weer tijd om alle kerstkaarten te schrijven. Ik heb inmiddels 32 kerstkaarten en het is me dit jaar voor het eerst gelukt om zo’n voorraad te maken. Het voelt heel fijn om niet zoveel stress te hebben in december. Mocht je nog niet begonnen zijn dan is het nog niet te laat. Zoek een leuk voorbeeld uit en maak een aantal kaartjes tegelijk dan hoef je niet bij elk kaartje na te denken. Veel succes!

Hop gezellig met ons mee voor meer kerstinspiratie. Door op de Next Blog button te klikken kom je bij de volgende deelnemer uit. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Kindest Gnomes
  • Stansen: Gnomes, Stylish Shapes
  • Inkt: Pacific Point
  • Cardstock: Pool Party, Pacific Point
  • Designpapier: Storybook Gnomes DSP

Aankomende workshops

Geef je op via de mail of stuur me een appje. Kom je ook?

Aanbiedingen en acties

Houdt je van bloemen en mooie ovalen lijstjes dan is de Fitting Florets Suite echt iets voor jou. De Framed Florets stempels en stansen komen terug in de voorjaarscatalogus maar voor de overige producten geldt verkrijgbaar tot 4 januari en zolang de voorraad strekt.

2 gedachten over “Schattige kabouters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.