Sneeuwvlokken met Season of Chic bundel

stampin hop

Welkom bij de Stampin’ Hop! blog hop. Wij zijn een groep van Nederlandse demonstrators die je elke maand nieuwe inspiratie brengen. Deze keer zijn we aan de slag gegaan met het thema Kerstmis en ik heb een winters kaartje gemaakt met de Season of Chic bundel uit de jaarcatalogus.

Ik heb de verfveeg afwisselend met Tahitian Tide en Orchid Oasis gestempeld en vervolgens heb ik de sneeuwvlokken er met Starry Sky overheen gestempeld.

De tekst vond ik mooi passen bij de schitterende sneeuwvlokken. Hij komt uit de Winterwensen stempelset die helaas niet meer verkrijgbaar is. Achter het tekstlabel heb ik een stukje Tahitian Tide Baker’s Twine geplakt.

De sneeuwvlokken zijn gemaakt van Glimmer Paper en schitteren je tegemoet. In de grote sneeuwvlok zit ook een klein hartje. Super schattig!

Ik hoop je weer nieuwe inspiratie te hebben gegeven om lekker aan de slag te gaan. De andere dames hebben ook mooie projecten gemaakt dus hop vooral gezellig met ons mee door op de links hieronder te klikken. Ik wens je alvast een fijn weekend!

Groetjes Marieke

Deelnemers

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
3. Marlieke – Stampin’ Adventures
4. Stampintime met Relinde
5. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Season of Chic, Winterwensen
  • Stansen: Chic, Ornate Frames
  • Inkt: Tahitian Tide, Orchid Oasis, Starry Sky, VersaMark
  • Cardstock: Tahitian Tide, Orchid Oasis, Starry Sky, Basic White
  • Glitterpapier: Sparkle Glimmer Paper (Real Read & White Glimmer Paper uit de najaarsfolder is ook geschikt)
  • Overig: 2022-2024 In Color Baker’s Twine Pack

Aankomende workshops

Geef je op via de mail of stuur me een appje. Kom je ook?

Aanbiedingen en acties

Laatste dag van de Prijzenstorm! Bespaar 10% op ponsen, 15% op stempels en 20% op stansen, embossingfolders en designpapier uit de jaarcatalogus. Hier vind je alle producten met korting op een rijtje. Je kunt tot middernacht bestellen via de webshop of je bestelling voor 18:00 uur aan mij doorgeven. Als je in de webshop besteld gebruik dan gastvrouwcode JSBSCHDW voor een bedankje van mij.

Houdt je van bloemen en mooie ovalen lijstjes dan is de Fitting Florets Suite echt iets voor jou. De Framed Florets stempels en stansen komen terug in de voorjaarscatalogus maar voor de overige producten geldt verkrijgbaar tot 4 januari en zolang de voorraad strekt.

3 gedachten over “Sneeuwvlokken met Season of Chic bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.