De eerste kerstkaarten van dit jaar

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop waarbij we je elke maand van nieuwe kerstinspiratie voorzien zodat je geen kerstkaarten stress hebt in December. Ik heb deze keer gekozen voor de Christmas Season stempelset.

Voor de achtergrond heb ik de Hand-Drawn Dots stempel gebruikt en ik heb deze uitgestanst met de Deckled Rectangle Dies.

Met Christmas Season stempelset en de bijbehorende Seasonal Labels stanen maakte ik een dennenappel en wat hulstblaadjes en bessen. De tekst komt uit de Fantastische Feestdagen set.

Vorig jaar had ik al mijn kerstkaarten al voor december af en dat is me zo goed bevallen dat ik daar dit jaar ook weer aan ga werken. Met deze twee kaarten is de kop er in ieder geval af. Doe je met me mee?

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Christmas Season, Hand-Drawn Dots, Fantastische Feestdagen
  • Stansen: Seasonal Labels, Deckled Rectangles
  • Inkt: Parakeet Party, Garden Green, Evening Evergreen, Soft Suede, Poppy Parade
  • Cardstock: Parakeet Party, Garden Green, Evening Evergreen, Basic White

2 gedachten over “De eerste kerstkaarten van dit jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.