Een kaartje zonder stempels

Deze week gaat mijn kaartje voor TragePost naar iemand die blij wordt van kleur en kunst. Ik dacht hierbij meteen aan het Abstract Beauty DSP uit de voorjaarscatalogus vorig jaar. Ter inspiratie gebruikte ik de uitdaging van Just Add Ink.

Omdat de uitdaging was om geen stempels te gebruiken moest ik creatief zijn met de tekst. Ik gebruikte de letters uit de Playful Alphabet set om HOI uit te stansen.

Ik plakte een stukje goud/wit gestreept DSP op een Foam Adhesive Sheet en stanste daar de letters uit. Zo zijn ze meteen een verhoogd en hebben ze een plaklaagje aan de achterkant. Ik plakte ze op een Highland Heather label dat was uitgestanst met een stans uit de Beautiful Shapes set.

Met dezelfde stansen maakte ik ook nog een zeshoek en wat driehoekjes uit DSP. Met een paar Adhesive-Backed Hexagons is het kaartje helemaal af.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stansen: Playful Alphabet, Beautiful Shapes
  • Cardstock: Basic White Thick, Highland Heather
  • Designpapier: Abstract Beauty
  • Overig: Adhesive-Backed Hexagons, Foam Adhesive Sheets

2 gedachten over “Een kaartje zonder stempels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.