Zingende schildpad

Welkom bij de Stampin’ for Christmas blog hop. Wij brengen je elke maand nieuwe inspiratie voor kerstkaarten. Deze maand heb ik een kaartje met de zeer veelzijdige Zany Zoo bundel gemaakt.

Ik heb nog steeds geen nieuwe kerstset uit de bestaande catalogus dus ik moest weer even creatief zijn met de sets die ik al had. Ik zag al eens bij iemand anders een zingende schildpad en dat gaf me inspiratie voor deze kaart.

Voor de achtergrond heb ik een stukje Soft Sea Foam Cardstock bewerkt met de Merry Melody 3D Embossing Folder. De boompjes zijn gestanst met de Zany Zoo dies.

De afbeelding heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends en het tekstje komt uit een oude set Winterwensen.

Met deze kaart erbij heb ik al 14 kerstkaarten. Dat gaat helemaal goed komen voor december. Hoe gaat het met jouw stapel?

Wil je nog meer kerstinspiratie opdoen? Hop dan gezellig met ons mee. Door op de Next Blog knop te klikken kom je bij de volgende deelnemer. Veel plezier!

Groetjes Marieke

2 gedachten over “Zingende schildpad”

  1. Ohhhh dit is een leukerd zeg!! Ik zag inderdaad ook al de combi met de denneboompjes in de set, maar hoe jij de kaart hebt opgebouwd vind ik helemaal top! Enne, uit creatief zijn met wat je hebt, daar komen vaak de leukste kaarten uit voort, dat blijkt nu maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.